Rkyeker Selam Arkadaşlar 👋🏻 bugün nişanım geldi ağrım yada suyum gelmedi nişandan sonra ne kadar zamanda dogum başlıyor yaşayan var mı acaba🥺
Dilanburak Rkyeker on günden fazla oluyor nişanım gelmiş dün bile lekelenmem oldu anan tık yok sen kaç haftalıksın
Dilanmuhammed14 Rkyeker canım benimde nişanım geldi 39+1 oldum bugün hastaneye geldim ger eve gittim şimdi suyum geldi galiba yine hastaneye geldim aniden oluyor galiba sancılar felan
Rkyeker merveunal bugün araştırırken bi yazıda okumustum her kadında geliyor ama bazısında akıntı rengi oldugu için ayırt edilemiyor yazıyordu😏
ozlem_sngl merveunal gelmiyo cnm benim ilk doğumda gelmedi şimdi buda 38+3 oldum ama bi parmak açıklık var düzensiz sancı ne nisan ne su
Rkyeker Dilanmuhammed14 Anladım canım nişan geldi diye hemen olacak diye bir şey yok yani içim rahatladı sanada saglıklı dogumlar dilerim 🙏🏻senin ilk nişan kaç haftalıkken gelmişti peki😌
Dilanburak Rkyeker be demek canım allahım sağlıklı bi şekilde nasip etsin üstelik şimdi gelse bile bi sıkıntı olmaz var mı şuan sancın falan