Sevtug Merhaba kızlar bugün ankara şehir hastanede ayrıntılı usg için gittim mecburî tam takır eldiven maske ıslak mendil dezenfekten elimizden geldiğince önleminizi aldık hastanede kimse yok arkadaşlar korka korka gittim ama hamd oksun hemen muayene oldum doktora gösterdim bebeğimi gördüm ham oksun herşey güzel dedi doktor içimiz rahat çıktık bana doktor bir ay gelme evden çıkmamaya özen göster dedi inş bu illetten kurtuluruz doğuma girecek insanlar var ne olcak blmiyorum sizler naptınız gittiniz mi muayene falan
perihankrkya Sevtug bende bugün kontrole gittim cnm doktorumuz mayıs a randevu verdi nisan da çok yaygın olacağını söyledi bütün hastalarını önmli bisey olmadığı sürece sakin gelmeyin demiş bize de aynısını dedi bitsin gitsin şu virüs ya tek duam
minikinannesi_ Bende haftaya gidicem, biraz korku ve panikle gidicem ama olsun. Detaylı ultrosona çağırdı doktorum, büyük Bi merak da var içim de gitmezsem kötü hissedicem. Zor zamanlar gerçekten herkes için
Sevtug minikinannesi_ b3ncede canm git kesinlikle inş tertemiz güzel haberler çıkarsın kalbini temiz tut bol dua et bebisini gör önlemini al gt derim bende korunarak gittim ama ultrason önemli valla üstümden yük kalktı diyebilirim inş herkez sağlıkla kucağına alır bebisini🥰🥰