Bebeks_01 Merhabalar yeni hamileyim kendimde fark ettiğim enterasan bi durum var hızla kilo alıyorum bu normal mi ? Sizler de aldınız mı yoksa bende bi sıkıntı olabilir mi ?
Tatlisannedilekk Bebeks_01 ben bulantı kusmadan dolayı 5kilo verdim 13haftalığım bulantılarım hala var ama her hamilelik bir değil cnm bünye meselesi
Nvn00 Bebeks_01 Kaç kilo ile hamile kaldın? Genelde zayıf hamile kalanlar hizli kilo alırmış. Bende ilk 3 ayda 6 kilo falan almıştım
Pnrr06 Bebeks_01 canım ben yeni 4 aylık oldum ve tam 6 kilo almışım ilk 3 ay 5 kilo aldım normal bulantin yoksa güzel yemek yiyorsan alırsın zayıfsan daha fazla alıyorsun ben 42 kilo ile hamile kalmıştım 😊
Aleynaerbasss Ben 72 kiloyla hamile kaldım 20.haftaya kadar toplam 10 kilo verdim şuanda 23+4 teyiz 3 kilo almışım kişiden kişiye değişiyor o 🙏
Tontinimontin Bebeks_01 aslında şişkinlik oluyor ilk başlarda bende öyleydim daha sonra tartıldığında düzene girersin ben 55 tim halen 55im hatya sabahları 54.5 falan çıkıyorum
Bebeks_01 Tontinimontin ama ben yemediğim halde böyle kilo aldım mide bulantılarım var bi anda aldım bende anlamadım ki
Elfydr Bebeks_01 evet alır bende aldım 4 ayda 6-7 kilo aldım. Miğde bulantım kusma yada herhangi Bir yiyecekten tiksinmem olmadığı.
tugce67-67 Bebeks_01 canım max1-2 kilo onuda almasan yeri .çünkü doktorlar ilk tremesterde almayın diyor zaten sonrasında fazlasıyla alacaksın.ben hiç kusmadığım için 1-2 kilo almıştım ama hamileyim diye abartıp yeme şuan ekstra bi yemek yemene gerek yok🤗
cokkasmabeabi Alınıyor ilkinde 4 ayda 4 kg almıştım sonra 20 kiloyla tamamladım. Simdiki henüz yeni ne olur bilmiyorum ama 51 kiloyum ne kadar alırsam alıyım koymaz 😂
Asel21 Bebeks_01 ben ilk 3 ay boyunca sadece 1 kilo aldım çok şiddetli bulantım vardı ve iştahım hiç yoktu sadece meyve yediğimi biliyorum ilk 3 ay boyunca yataktan kalkamadım mutfağa dahi giremiyordum. İlk 3 ayımdan sonra bi iştahım arttı maşallah doymak bilmiyorum şimdide 😂
My-Baby Bebeks_01 herkeste degisiyor galiba kilo durumu ben de 48kiloyla hamile kaldim ilk 3ay sadece 1kilo almistim sonrasinda hizla kilo almaya basladim en son 27.haftada tartildigimda 56 kiloydum.
KubraaC Bende zayif hamile kaldim 52 kiloydum her ay 2 kilo aldim suan 33 haftaligim ve 68 kilo oldum🤦 heralde doguma kadar toplam 20kilo almis olucam off
Tontinimontin KubraaC 52 zayıf bi kilo değil ki eğer boyunuz çok uzun değilse hamilelik için ideal bir başlangıç ama işte zayıflığa güvenip insan bi anda alabiliyor da en çok ondan korkuyorum 😥
d190516 Bebeks_01 15 haftalığım 2 kilo aldım ikinci hamileliğim bu 🙈ilk oğlumda da bu haftalar aynı kiloyu almıştım 7 buçuk kiloyla tamamladım hamileliğimi darısı bunun başına 😄yani demem o ki kilo alınabiliyo
YelizDurmus Bebeks_01 ilk 3 ay kilo almaman lazım bulantı ve kusmaların yoksa dikkat et sadece sen alıyorsun bu aylarda