Feridearslantas1 TugceCakir Yalanci sancidir canm su da bianda bosalir tutamazssin eger su gelirse yada kanamn olursa dogum baslamistir sancilarini takip et duzenli giriyorsa oda dogum baslamis demektir
Feridearslantas1 TugceCakir Yalanci sancidir canm su da bianda bosalir tutamazssin eger su gelirse yada kanamn olursa dogum baslamistir sancilarini takip et duzenli giriyorsa oda dogum baslamis demektir
Syma95 TugceCakir bende 36 haftamdayım sürekli lavboya gidiyorum ayakta olunca özellikle kacircakmisim gibi lavboya koşuyorum .arada kasik Ağrısida oluyor. Bebek baskı yaptığı için oluyor
TugceCakir Feridearslantas1 ya ablamın yavaş yavaş suyu gelmişti ve anlamamıştı yeğenim susuz kalmıştı bu beno korkutuyo birde dakikalı değilde adet olacakmışsın gibi bi his
Feridearslantas1 TugceCakir valla canm 35 +5tede ben yalanci sancilarla yatisim yapildi 1 bucuk cm aciklik vardi yinede bi git istersen acilman felan olabilir
Dilangg TugceCakir 36+5 teyim iki üç gün önce adet olacakmış gibi karnım ve bacaklarım ağrıyordu. Dayanamayıp doktoru aradım geçmezse sabah gelirsin demişti geçti. Ara ara yine oluyor ve bugün sürekli lavaboya gitme isteği geliyordu yarın kontrolüm var merakla bekliyorum
Dilangg TugceCakir merhaba evet gittim, herşeyin yolunda olduğunu adet ağrısı gibi ağrıların artık gayet normal olduğunu söyledi. Sancıların gelip giden birşey olduğunu belirtti benim uzun sürüyordu ağrım bu sancı değil dedi. Maalesef bekliyoruz şimdilik 🤷