Bsydz Kızlar isim bulamıyorum yardımcı olur musunuz?? Mina mila mira lina gibi isimler duymak istemiyorum artık 😄
melindam Bsydz Ben Melinda Koyucam 😂Biraz Garipsiyor Herkes Ama Umrumda Değil Güzel kızım Demek. Kızıma Öyle Seslenmek İstiyorum ☺️
Unsalinn_Annesii Bsydz ecrin ismini çok seviyorum ben ama oğlum olacak ☺️ Masal, arya, öykü, berru,buğlem güzel isimler
mervik21 melindam cesaretini takdir ettim doğrusu millet beğenmiyor diye çocuğunun adını değiştiren var bende söylenişi çok güzel adıyla büyüsün insallah 💕
edakiraz melindam harika bende düşünmüştüm bu ismi yurtdışında abimin bir arkadaşının ismiydi çok veğenmiştim
Malina melindam ben de dusunmustum bu ismi ama son kararimiz Melina oldu :) bal kiz demekmis Melinda da cok guzel isim. canim valla bana da her ismini soran sasirip bakiyor hic umrumda degil nadir isimlerden olsun yeterki icimizden gelen bir isim olsun :)
melindam mervik21 İspanyolca Normalde Ailem Bile Alıştı,😂Hiç Beklemezdim Alışacaklarına Ama Hepsi Alıştı Melindamız Diye Seviyolar Bence Sizde İçinize Sinen İsim Koyun Kimsenin Ne Düşündüğünü Umursamayın☺️
mervik21 melindam bende asel hüma koycam insallah annem asel istedi bende hüma yi ilk kızımda çok istemiştim ama babası alya koyunca ikinciye kısmetmiş
Maviiimsi Bsydz biz kızımıza Hira koyduk smdi bir kızım daha olcak adı da Azra olucak 🤗 yanına ek isim isterseniz de azracicek olablr
melindam Malina Aynen İçimizden Bu Geldi Bunu Kouduk 2020 Doğumlu tüm Kızlar Asel Mina Miray Olacak Muhtemelen Öyle olacağına Böyle Olsun ☺️