Umudum2006 Canlar ninalia testimin sonucu temiz çıktı rabbim herkesin evladını sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
Cansummm Umudum2006 çok şükür çok sevindim adınıza bende cuma göndermiştim sonucunu bekliyoruz hayırlı haberler bizde alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
Cansummm Ebe4343 canım merhaba benim nifty sonucum şükürler olsun temiz geldi. Bugün serkülaj oldum hastaneden çıkmadan sonucum da geldi darısı sizin amniyosentez sonucunuza olsun inşallah🙏🏻🙏🏻
Ebe4343 Cansummm inşallah canm teşekkür ederim gözün aydın çok sevindim bu arada geçmiş olsun rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sorunsuz şekilde inşallah gebeliğin sonlanır
Cansummm Ebe4343 amin inşallah çok sağol canım🙏🏻Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin🙏🏻Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Cansummm Umudum2006 çok teşekkürler canım benim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp uzun ömürlü büyütelim 🙏🏻
Ebe4343 Umudum2006 inşallah canm teşekkür ederim Allah razı olsun seninkini de aldık ya bana da umut oldu bakalım
Ebe4343 Cansummm sizin ikinizin de temiz geldi ta çok şükür rabbim aynı sevinci bana da yaşatsın inşallah
Cansummm Ebe4343 tez zamanda inşallah Allahım seninde yüzünü güldürür çok dua ediyorum sana Allahım sana da hepimize sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin diye. Sonuç iyi gelecektir inşallah🙏🏻🙏🏻
Ebe4343 Cansummm amin inşallah canm benim çok teşekkür ederim dualarında olmak beni çok mutlu etti Allah razı olsun allaha emanet ol