Herkese merhaba🙋♀️.Her kes gibi bende doğum hikayemi yazmayi sabirsizlikla bekliyodum🙂.bugun sat 1 de doğum yaptim çok şükür🙏🏻.Ama söyledikleri kadarda 2 ci dogum kolay deyilmiş agri sati az ama bende ilkindende feci oldu😕.ama sonu tabiki en guzel duyqu.Allah herkese nasb etsin. buğun 39+2 sabah 7 de agrilarm başladi.tabi öncedende oldugu içn yalancdir dedim geçer dedim gitikce şidetlendi sat 10 artik duramiyordum.hastaneye geldik 5 sm aciklik dedi.hem sevindim hemde ağrilardan duramiyorm resmen sacimi başimi yoluyordum kesin beni aln dayanamyorm diyordum😔.saad 12 yeniden çatala aldilar aciklik tamdi.guç geliyodu.Ama olusum zor doğdu artik güç verecek gücum yoktu😔başi çikti gücüm gitti güç veremedim doktorlar hemek karnima basdirdilar ve olum dogdu çok şükür🙏🏻.brazcikda kilolu oldugu içn zor oldu dedi doktorm.ilk doğumum çok çok kolay geçmişdi dogum masasna çikdikran sonra şimdi braz zor oldu ama şükur doktorm hiç bi kesi dikiş atmadi.olum 3 kilo 450 ve 52 sm doğdu.ama cok çok küçük yaa🙂🙂.şimdi brazck agrilarm var ama şükür olum iyi🙏🏻.Allah herkese tüm hamişlere kolay doğumlar nasb etsin 🙏🏻yavrunuzu sizde sağ salim alin kucağnza inşallah🙏🏻🌺