Melike_ arkadaşlar 27+6 haftalık hamileyim kaburgamda bir ağrı var ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefesim daralıyor acıyor
Barbie06 Melike_ benimde ağrıyordu doktora gittim kafası orda pozisyondan kaynaklı kaburgana baskı yapıyor dedi
Serzeyyyy Melike_ benimde sağ kaburgam çok ağrıyor kontrolde söyledim böbrek genişlemem olmuş hemde bebek sağ tarafında baskı yapıyor dedi çok dehşet bir ağrı oluyor bazen 🤦♀️
Nick Melike_ gecmis olsun. Bebeginiz buyudugu icin kendine yer aciyor kaburganiza baski yapiyor. Pozisyon degistirene kadar o agriyi cekeceksiniz maalesef :( Bende yaklasik 3 hafta falan o agriyi cektim :/
Humi Melike_ 32 de duzeldi benimde minnos ayaklarikaburgami itiyor nefes alamiyordum cok sukur gecti somdi rahatiz
Barbie06 Melike_ geçmiş olsun birde magnezyum ve d vitamin kullandım bende 3-4 gün cektim o agrıyı geçti pozisyon mu değişti nedir anlamadım
Melike_ Arkadaşlar bi fikri olan yokmu doktorumada yazdim daha cevap vermedi bu ağrıyla duramıyorum hastaneyede gitmek istemiyorum lutfen yardımcı olurmusunuz bilen biri varsa zor durumdayim😖
Zlhb Melike_ benim bir aydır sağlı sollu ağrıyor maalesef doktorum bebek büyüdükçe baskı artıyor mide yukarı çıkıyor vücut genışliyor normal dedi🤷🏻♀️ Ama otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum anne olmak çok zormuş yolun başı bile zorlu elhamdulillah ☺️
Damlacik88 Ozellikle minyonlarda hep oluyormus, magnezyum ve otururken geriye dogru esneme demislerdi ama bende ise yaramiyor
Hamideersin Melike_ bebeginizin kafası kaburganıza dayiyo olabilir 1 2 haftaya bas aşağı donerse rahatlarsiniz umarim
Meralll Benim de o haftalarda çok ağrım oldu 2 hafta falan sürdü sonra baş aşağı dönmüş, dönünce rahatladım