ags Hadiye önce hafif pembe ile başlayan sonradan kahverengiye çeviren ve iki üç gün içinde de adet gibi kırmızı olan bir akıntıydı. Ve 4 5 gün sürdü rengi kırmızıya dönünce adet gördüm sandım hatta. Neyseki o şekilde çok devam etmedi.
gunesveguney Hadiye benim dünden beri pembeyle başlayıp kahverengi pembe arası değişen peçeteye sildikçe gelen lekem varrr reglime 5 gün var bekliyorum heyecanla Bebiş varsa bu yerleşme kanaması olcak sanırım
Nuruminci Benim bir hafta normal adet gibi gördüm yerleşme kanamasını ondan sonraki ay hastaneye gittim 6 haftalık hamıle oldugumu ögrendım
Hadiye Unsalinn_Annesii benim 5 gündür düzensiz bi şekilde az miktarda lekelenmem oluyor kistimde yok bazılarının uzun sürebiliyormuş galiba
Unsalinn_Annesii Hadiye evet olabiliyor öyle ama doktoruna mutlaka haber ver Allah korusun leke sebebi başka bişey olmasın
zeyzey95 Hadiye genelde maksimum üç gün sürer ve sürekli gelmez günde 2 3 kere gelebilir azar azar bende bi gün sürdü önceki hamilelikte 2 kere geldi damla gibi. Bu seferkinde gelmedi
Tuqceee33 Google ‘yerleşme kanaması’ yazınca görsellerden 2. resimdeki gibi akıntılar yaşıyorum. Ama ped takıyorum yok sadece peçete ile silince geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır🤲🏻
Tuqceee33 gunesveguney adete çevirmedi ¾ gündür bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız canım ya🐣