Mmmerve123 Kızlar 6 haftalık hamileyim. Çatlak önleyici bişeyler alacağım araştırmamı göre en iyisi lierac çatlak önleyici ürünler ama jeli mi daha iyi kremi mi ona karar veremedim sizler ne önerirsiniz? Sizde lierac çatlak önleyici krem mi jel mi kullananlar yardımm 😫
Kelebekkk34 Mmmerve123 merhaba bende lıerac phytolastıl Gel çatlak önlemeye yardımcı jel kullanıyorum, fakat günde 1 kez sürebiliyorsun o yüZden yanına badem yağı yada hindistan cevizi yağ al derim gerildikçe yağlayabilesin
Yasemin13 Mmmerve123 Canım üç arkadaş aynı dönem de hamile kaldık doktor genetikte varsa ne kullansan kullan çatlarsin demişti bebe yağı falan kullanabilirsin istersen yine de ddi bnde olacağı varsa zaten olur diye çatlak kremi felan almadım bahsettiğim arkadaşlarla Üçümüz de dalinin avakadolu bebe yağını ve vazalini ni aldık onlar benden dha sık kullanmalarına rağmen çok çatladılar bnde dustan duşa kullandım hiç çatlağım yok 36 haftaligim demem o ki çatlayacak olursanız ne kullanırsanız kullanın catlıyosunuz🤷♀️🤷♀️
Damlaustglu Mmmerve123 Lierac kullanıyorum 27.haftadayım karnım göğüslerin baya büyüdü ama çatlağım yok henüz 🙏
pskmerveozcan Merhaba,, Lierac Phytolastil Çatlak Önleyici Jel kullanıyorum ben, gayet memnunum. Tavsiye ederim. Büyük boy olanlardan alın almışken uzun süre kullanabilesiniz. Sevgiler🙋🏻♀️