Elizzz Kizimmmm ben cocuk olmuyor diye defalarca simer testi verdim. Rahim filmi cektirdim ama hepsinde durumumu anlattım cok nazik davrandilar ama bu dogum simdi sizde oyle yazinca banada bir korku geldi kendi mi kasarmiyim diye😣🤦♀️
Merveeex Elizzz canım bende devlte gidiyorum. Devlette hep normal doguma yönlendiriyor lar diye korkuyordum ama sezeryan oldu sende doktoruna söyle oda sezeryan yapar büyük ihtimal
Burcucelik29 Kizimmmm benimde vajinusmus geçmişim var 1.buçuk sene sonra yendim yendikten 5 ay sonra hamile kaldım şu an 13+5 teyim ama normal doğum yapmak istiyorum 😟
Zzzzz Bende kastıgım için doktorum sezaryen önerdi ama kabul etmedim çatı muayenemide ikinci denemede oldum. Biraz motivasyonum bozuldu ama normal dogum yapmak istiyorum İnşallah olur
Merve3333 Kizimmmm senin doktorun fazlasıyla kendi rahatına düşkün sırf kendini yormamak icin sezaryen demiştir muaneyle alakasi yok.koronadan dolayıda herkesi erkenden sezaryanla dogurtuyorlar bugün böyle birseyler duydum
Pembepanterr Kizimmmm benim arkadaşım da vajinismustu hem normal doğurdu 15 dk da falan hemde sonradan düzelmiş artık ilişkide korkmuyormuş aşabileceğin bir sorunsa normal doğur derim sezeryan sonrası zor süreç 😊