Blossom Deletedmom137 Benim kedilerimden birinin adı Şehla. Çok tatlı bir şaşılığı olduğu için koymuştum. İnsanda düşünemedim. 😄
Gul-08 Esoes93 ben de Ela düşünmüştüm belki gözlerinin rengini benden alır da anlamlı olur diye ama Tomris Ada’ya karar verdik.Ela güzel bence.
Svncdmr Esoes93 benim çocukluk hayalim Defne idi. Ne zaman meşhur dizi patladı, isim de öyle. O kadar çok konuldu ki vazgeçtim. Şimdi 38.haftalığım, kızımı bekliyorum. İsmi de ‘İlke’ olacak. 🥰 Hem çok fazla konulmayan, hem kibar bir isim geliyor bana. 😊
Deletedmom262 Esoes93 uydurma derken? Herkes beyendigi ismi koyuyor ya da tavsiye ediyor. Garip geliyor konu basliklari. Isim tavsiye ediyorlar ayy iyy biktim yildim kusuyorum…. sormayin o zaman sizin bikip kustugunuz isim baska birinin cani olacak… google da bi suru aradginiz tarzda isim var ordan arastirin. Daha cok seceneginiz olur
Fatma8988 Esoes93 son 3 senede doğan kıZların yarısı ya zeynep ya defne.. yanlarına ise mila mina lila lina ela 😆 zeynep lina defne mila vb.
Mlkrsln Esoes93 canım Umay yada Selcen isimleri nadir bir isim bunları düşünebilirsin ben kızım olsa bu iki Türk ismini düşünüyordum