Greyy90 s100516 benim ismim miray mesela 😂 ama tabi o isim 90 larda bir bana özgü gibi bişeydi yani insanlar nilay mı milay mı miral mı derdi bi türlü mirayı diyemezdi 😅
mmylmz Greyy90 zeynep mira asel zeynep duru lıya cok enteresan gelıyor bana bu ısımler. Ele varken Ece Meyra, denız falan şahane isimler ama tabı laka bı yana tercih. ama gecen duydugum bır ısmı hayatımda unutamayacağım, anlamını sorduk cvp vermedi 😂😂😂😂 Gündüzgez mahidevran koymuş adını oğlunun. dedık heralde buyuklerın ismi hanı dedeler falan.. yok dedı cok beğenıyorum koydum dedı🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Greyy90 Belmaaa bencede güzeldir isim 😍 😬 mesela benim ismimle anlamı da uyumlu ilk ayda doğduğum için 😇
Didi6 Esoes93 Defne ismini de sevmiyorum ben canım. 😔 Hem çok moda hem de Yunan mitolojisinden geliyor. https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/defne-isminin-gercek-anlam-ne-dinen.html?m=1 Ela daha güzel ama o da çok var. Eda daha güzel olur 🥰
Gul-08 Esoes93 ben de Ela düşünmüştüm belki gözlerinin rengini benden alır da anlamlı olur diye ama Tomris Ada’ya karar verdik.Ela güzel bence.
Fatma8988 Esoes93 son 3 senede doğan kıZların yarısı ya zeynep ya defne.. yanlarına ise mila mina lila lina ela 😆 zeynep lina defne mila vb.
Selen2688 Esoes93 aynen bende kulağa garip geliyolar diye düşünüyorum çok araştrdık bizde en son Feyza koymaya karar verdik canm .Gökçe Ayşegül Meryem Elif bu isimlerde güzel ama çevremde çok olduğu için koyamadım
Didi6 Esoes93 Ben de moda isimlerini sevmiyorum Pınar - Esin - Ezgi - Özge - Ayla - Dilek - Ülker Bunlar öz Türkçe 🌸 Aslı - Derya - Hatice - Gülşah - Merve - Esra Bunlar öz Türkçe değil ama bizden isimler artık 🥰
Greyy90 mmylmz gündüzgez mi ahaha mahidevran kızıııaağğğmm gel buraya yada erkek mi cinsiyeti ne acaba ay yok artık asel kuraymış keşke kurban olim ona😂😂