Greyy90 Esoes93 asel diyene terlik fırlatırım kuscam artık bu güzelim isimden kıtlık var sanki asel de asel 🤪
Didi6 Gzmsydr Belinay isminin anlamını iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Deletedmom138 Greyy90 aynen bende bıktım aselden bide bizim arkadaş cocuguna koyarken memur asel diye Aysel yazmış 🤣🤣
Blossom Deletedmom137 Benim kedilerimden birinin adı Şehla. Çok tatlı bir şaşılığı olduğu için koymuştum. İnsanda düşünemedim. 😄
Greyy90 Esoes93 vala ilk zamanlar aseli düşünmedim değil ama bukadar çoğalmamıştı anlamı çok hoşuma gidiyordu eşim o ne öyle aselsan gibi diyince vazgeçtim sonra bi baktım üff herkesin bebeği asel olmuş iyi ki vazgeçmişim dedim 😅
s100516 Greyy90 her yıl bir isim popüler oluyor o yıl doğan çocukların çoğu aynı isimde oluyor çevremde bir yıl Miray ismi popülerdi sonra ecrin sonra sahra şu aralar da asel ikra ve sare çok duyuyorum 🤭
Dryae Esoes93 İnci ismi öz türkçe önceden de@ İncu olrak okunuyormuş kıymetli değerli anlamı da var ve kulağa çok naif ve hoş geliyor kızım olsa bunu ismi koyacaktım nasip değilmiş
Deletedmom137 Sonsuzkez1 lisede bi arkadaşımın adıydı herkese farklı gelirdi 🥰 Elâ göz. Koyu mavi göz. Tatlı şaşı. Çok güzel. Hz. Fatıma’nın lakaplarından biridir.
Greyy90 s100516 benim ismim miray mesela 😂 ama tabi o isim 90 larda bir bana özgü gibi bişeydi yani insanlar nilay mı milay mı miral mı derdi bi türlü mirayı diyemezdi 😅
Esoes93 Ya illa öz türkçe olması da gerekmiyor tabi, hani böyle modası geçmeyen , söylenişi kibar isimlerde olabilir yanii