Saliha28 Gozde06 ben bir buçuk yıl önce alışveriş yapmıştım pijamalar güzel öyle çok kötü denmez ama verilen parayı asla hak etmiyor
Hosgeldinbebekk Gozde06 evet çok pahalı bence, bir de kalıpları dar geldi bize, arkadasıma L beden istemiştik küçğk geldi (160 boyunda 50kg flandı o) , marka kısmını kesip tekrar aynısını göndermişlerdi. Kimse muhatap da almadı bizi daracık üstler elimizde kaldık😁😁
haticebayar Gozde06 ben alışveriş yaptım ürün bedeni büyüktü değişim için gönderdim böyle bi kargo gelmedi diyip durdular param boşa gitti şubatta başıma geldi
Gozde06 Hosgeldinbebekk 3 tane pijama takımına 160 TL yazmışlar :) baya da takipçisi var ama bilemedim :)
Hosgeldinbebekk Gozde06 biz askılı şortlu takım almıştık 2 sene oldu 80 tl, ama bu yaz 30 liraya aldım açıkcası çok bi kalitesi de yok
Gozde06 haticebayar hadi ya başka bi siteden yapmıştım değişim için göndermiştim ilgilendiler her siteye güvenemiyorsun denemeden de bilemiyorsun tabi
Hosgeldinbebekk Gozde06 eksik anlatmışım ya aceleyle yazdım😁😁 aynı ürünü 30 TL ye aldım 2 sene sonra baska yerden, açıkcası tavsiye etmem yine de sizin kararınız☺️