Muezzarabiaertyudf 9haftalık hamileyim D vitanrminim çok çok düşük çıktı aynı sorunu yaşamış olan varmı acaba geçiyor mu
sercen Muezzarabiaertyudf korkma cnm bol bol güneşe çık ilaç verdi mi doktor ben yasamadım ama postun inmesin diye yaziyim dedim
Sabihay Muezzarabiaertyudf Devit 3 verecektir muhtemelen doktorun canım. Korkma devit 3 yükseltiyor hemen🙂
Esrelf Muezzarabiaertyudf korkma canım ilaçla düzeliyor. benimde 8 çıktı. Normalde günde 8 damla içiyordum doktor 15 damlaya çıkardı 2 haftada 13 e yükselmişti. Sağlık ocagından verdikleri d vitamini damlayı kullandım ben. Açıksan güneşlen onunda faydası olur.
Bbk Setenay Sonucunuz 7 çıktı ama referans aralığı nasıl görünüyor tahlilde yani normalde kaçla kaç arasında olması gerekiyor
Tgbabsra Muezzarabiaertyudf benim de çok düsük 8 haftalık biraz zor geciyor hamilelik halsizlik var baya
Defnem_26 Muezzarabiaertyudf bende 10.haftaya giriyorum d vitaminim 4 cikti cok dusuk doktorum vitamin verdi
Burcusamet Bendede cikti 4 sise tukettim simdiye kadar 31+1 im bakalim duzelmisti onumuzdeki hafta kan tahlilinde belli olacak...ilaclarla hersey duzeliyo artik