5858g MFA bende mustela aldım bu arada bişey daha demek istiyorum baby me nin erkek için olan şampuanı kötü kokuyo internetten alışveriş yapcak olan varsa eğer bi daha düşünsün 😊
MFA arslanmerve57 çok kararsızım ya ilk bebek olunca böyle mi olunur 🥰bide hep organik olsun istiyorum
Arvenceren MFA kızım 6 aylıkken aldm bn sebamed alıyodum önce gözleri kızarma yaptı mustelayı aldm hiç sorun yaşamadm kızım şuan 2 yaşına gircek memnunum oglum olcak inş şimdi ona mustela kullancam
Yldrmbytkn Bakim ürünlerinin hepsini sebamed aldim daha denemedik ama memmun kalmazsam mustelaya gecicem cok begenilen bi marka cunku mustela.
MFA Yldrmbytkn benimde ilk bebiş olcak onun için araştırma yapıyorum herkez mustela diyo internet mı acaba Migros’ta bulunur mu
Yldrmbytkn MFA internette daha uyguna belki yakalarsınız migrosta sanmıyorum satıldığını genelde eczaneler satıyor ama pahalıya satıyormuş öyle duymuştum
MFA Zeynep_441 dalğnden çoğu kişi memenun değil ama eski bi marka içinde katkı madeleri var diyolar eskisi gibi değilmiş