Hayalet Tam herşey yoluna giriyor birinin bir lafı hareketi beni üzüyor karşımdakini güzel şeylerle karşılayayım derken boş yere tepkisi beni kendimi yere atarcasına üzüyor ya ben çok tersim yada herkes bir garip ...
Melisaaa Hayalet Canım çoğu insan garip gerçekten ama tabiki de gebeligin getirdiği hassasiyette oluyor. Fakat kim ne derse desin gül geç herkese sinire strese kalıp bebeğine zarar verme emin ol kimseden değerli değil
Senasehr Hayalet her lafı yanlış anlıyorum ve tartışma çıkarıyorum sonra pişman oluyorum ama elimde değil 😕
CerenSelvi Her türlü duygu değişimi normaldir kafanıza takmayın 😇 ama kendinizi de motive edin. Dünyanın en güzel zamanları. Pozitif olup hem eşinize hem çevrenize olumlu elektrik verirseniz hem bebeğiniz mutlu olur hem de şahane bir hamilelik geçirirsiniz 💜
ozgemmtl Gercekten cok hassas bi dönem böyle bi hırs yok. Sinir duygusallık hepsi bi arada. Herkes her laf batıyor.
Retina Bende aksine bir o kadar sakin umursamaz gamsız bir insana dönüştüm o duygusallık hiç olmadı nedense bende. Hormonlar kafa yaptı galiba bende😉
Defnem_26 Çok sinirliyim esim kayinvalidem cok ilgileniyrlar arada terslixorum istemeden sonra uzuluyorum😢