ggzemmj Kızlar meraba 16 haftalık hamileyim iki defa özele gittim cinsiyet için ikisinde de bacaklarını kapatmış ama doktor kız olma ihtimali daha yüksek dedi bacak arasında kordon varmıs yanılma payı olur mu🤔
Tatlisannedilekk ggzemmj bnde 12+4gittim kontrole bizim bebişte çok hareketli ama hiç açmadı bacaklarını, cinsiyetini göstermeyen bebekler genelde kız oluyormuş cnm doktorum dedi.. bakalım 3hafta sonra öğrenicez cinsiyetini merakla bekliyoruz🤗
Myasminn ggzemmj 32ye kadar kız dediler arkası dönüktü bacakları kapalıydı . 32de erkek olduğunu öğrendim
Cilemasna Benim doktorum 12 haftalikken %80 erkek demisti 16. Haftada net kiz dedi 12. Haftada gordugu kordonmus ☺️
ggzemmj Cilemasna bana da bacak arasında kordon var ama kız olma ihtimali daha yüksek dedi bi kesinlik olmadan da kızım olacak diyemiyorum sonradan değişirse diye ☺🤭
Tatlisannedilekk ggzemmj yaaa, hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunlarda😊 inşallah bidahaki kontrolümüzde öğreniriz cinsiyetleri de merakımız gider
Cilemasna ggzemmj evet sakliyosa kızdir diyolar genelde 16. Haftada nettir zaten o haftalarda netlesiyo canim ☺️