Rabissedoo Kızlar şuan midem hem bulanıyor hem yanıyor hem ağrıyor doğum başlamış dedi çünkü açılmam var ve eve gönderdi ancak suyum gelmedi sizce ne yapmalıyım şu an sancımda az var ve yataktan kalkamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ????
Rafet-0810-16 Rabissedoo ablamin da 1 cm acilmasi vardi eve gonderdiler cabuk acilma olsun diye 4 saat evde bekledi sicak su torbasi yapti bacak arasina koydu bi dus alin sonra oyle yapin cabuk acilmaniz olur suyunuzuun gelmesi onemli degil benim suyumuda doktor patlatmisti ve cok kolay dogum yaptim
Babies16 Rabissedoo 1 cm aciklikla ben 3 hafta gezdim omcrki hamileligimde. Suyunuz gelince yada duzenli samcilariniz gelince dogum basladi demektir acele etmeyin hastaneye yatrsa gunlerce daha stresli bi surec olur
hunilimom Rabissedoo mide bulantın bebek kanala girdiği içindir sancıların düzeni önemli canım ılık dus seni rahatlatir
Erdemil Rabissedoo benim geçen hafta 1.5 cm açıklığım ve yumuşamam vardı sancım da yüksek çıkıyordu 2 gün yattım eve geldim düzensiz olduğu için sancılarım. Üstünden 1 hafta geçti geçen hafta nişanım da geldi ama doğumum başlamadı. Sancılarım benim de oluyor ama düzenli olmadığı sürece doğum sancısı denilemez. Doğumun başlaması için 4 cm açılma olması gerekiyor. Doktorunuzun doğum başlamış demesi yanlış olmuş. Çünkü 1 cm açılma ile 1 ay bekleyenler var.
taslan Rabissedoo ben bir hafta önce doğum yaptim sadece nisanim gelmisti. Dogumda 8 cm olunca dr kendi muayene ederken patladi suyum yani gelmeye bilir suyun evdeyken. Sicak suya gir dr yat demediyse eger yuru squat yap yeter ki yatma gecikiyor acilma ne kadar hareket o kadar cabuk acilma. Tabi dr yat kalkma dediyse bu yorumumu dikkate alma
Gizem3410 Rabissedoo ben de aynı durumdayım 1.5 2 cm açılmam varmış dün öğrendim beni de eve yolladi doktorum cuma sabah gel sancılarini evde karşıla dedi suyun kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi hurma yeyin pilates topunda 8 çizin yürüyün koridorda Allah yardımcımız olsun