Gmze23 Ya allahını severseniz nerde doğum yapcaz delircek kıvama geldim izmirde hastane bulamıyorum araştırmalarıma rağmen bu virüs belası bi an önce son bulsun artık ya bi tane malın pisliği yüzünden çekmediğimiz çile kalmadı
ErErulu Gmze23 Bizimde 2 haftamız kaldı hala daha kesinleşmedi kesinleşemiyor tam tamam burda yapalım diyoruz bi öğreniyoruz ki koronalılar yatıyormuş stresten evde doğurmazsak iyi
Gmze23 Onu geçtim, annem gelicek nasıl gelicek ben izmirde yaşıyorum kadın antalyada napcam burda tek başıma eşimde yalnız kalcak 😞 çok stres oldum yahu
Gmze23 ErErulu ya çıldırcam ya özeli bile arıyorum muayene edemeyiz falan diyorlar ne yapcaz bilmiyorum en azından bi tane hamileler için hastane ayrılsaydı ne yapcaz biz hamileler mağdur biz hiç düşünülmüyoruz
Gmze23 Peki biz nerde doğum yapıcaz böyle heryer pandemi hastanesi olursa bu kadınlar ne yapcak? Kontrol yok muayene yok bizde can taşıyoruz yani kurban olduğum rabbim cidden bizlere yardım etsin kurtarsın artık şu illetten bi an önce
Hayalanne Aynen benımde kafam buna takık istanbuldaki her hasganede var virüslü deniliyor bi tane kadın dogumu bos bırakmamişlar yer yokmuş cunku bıde 3gundur carpıntım var bunu mu stres yaptm acaba