rumeysakara12 kızlar depent alacağım güvenli site varmı birde kac beden almalıyım bilgsi olan yazabilir mi
Gulcinkaya rumeysakara12 canım ben şok tan aldım 9 adet var içinde en büyük beden al zaten esniyor duruma göre 28-29 TL gibi bir şeydi boşuna başka yere o kadar para verme eşini yolla iki şoktan birinde mutlaka vardır
Merve_kucuk rumeysakara12 Akakçe diye site var internette oraya bakıyorum ben şimdi. Sizde bakın isterseniz :)
ayseakcura rumeysakara12 canım geçen Migros’tan M beden aldım orta boy ama keşke L alsaydım gözüme küçük geldi esnşyor gerçi.. 65 kiloyum L güzel olur
Kvlkgzmerhn Ebebek trendyol gittigidiyor n11 var. Alt bedeniniz kaç beden en büyük boy 130cm e kadar alıyor kalçayı
Ebru-isil Migros ve şokta var canım.Eczaneler de de olabiliyor.Evden çıkamıyorsan Migros sanal markette var.
misbebek rumeysakara12 getirirler tabi ki ama kargo falan eklemiş hem market alışverişi yapın hem de içine bunu da ekleyin evlere servisi olan bi marketten migros var şok da başlamış diye duydum belli bi limitle ekstra bi ücret almadan getiriyolar
Ebru-isil rumeysakara12 getirirler canım ama Migros sanal market 60 TL limit diye biliyorum.hem onu alıp hem de evde bi ihtiyaç varsa o şekilde tamamlarsan getirirler.
Tubasim ayseakcura canım bi şey sorcam depend kullanıyorken mesela tuvalete çıkacağız külot gibi indirilebiliyor mu? Bu bezin hasta bezinden farkı bu bu aceba
ayseakcura Tubasim canım daha doğum yapmadım bilmiyorum 🤷♀️ Ama içini açıp baktım aynen öyle yapılabilir