Mkelebek Kizlar merbaha. Bebegimi dogduktan sonra besiiginde degil yatagimda yatirmayi dusunuyorum. Sizce refli yatagimi almak yeterli yoksa su uyku yastiklarindanmi alayim hani yan yanmasini saglayan. Cokta yer kaplamayacak olanlardan. Hic tecrubem olmadigi icin bilemiyorum
Greyy90 Mkelebek ben reflü ytağı aldım gündüzleri emzirdikten sonra yatağına ona birlikte koyarım gecede normal beşiğinde yatar dedim reflü yatağı kullananlar çok tavsiye etti kurtarıcımız oldu diye öyle aldım yoksa baybnest alacaktım
isimsizbebek Mkelebek biz de 47 günlüğüz doğduğundan beri reflü yatağında yatıyor hem gündüz hem gece. Beşiğine de onunla koyuyorum. Ama uzun süreli kullanılmıyor. Yani bir iki haftw sonra sığmicak şimdidn ayakları dışına doğru taşıyor.
aysenur30 Mkelebek ben reflü aldım canım BİM’den. Birde ben beğenmedim babynestleri pek benim fikrim gerçi 🤷♀️
isimsizbebek Mkelebek ben sevibebeninkini almıştın babynest olanı yıldız desenli. Zaten çok uzun süreli kullanıma uygun değil bence zaten boyut itibariyle de ilerleyen aylarda sığmazlar
pskmerveozcan Reflü yatak, doktorların çok çok önerdiği bir şey, çocuklar doğduktan uzunca bir süre reflü yatak kullanıyorlar, biz Sevi Bebe’nin reflü yatağını aldık. Yan yatış desteği, düz kafa yastığı desteği de sağlıyor. Bir araştırın isterseniz. 🙋🏻♀️
Mkelebek isimsizbebek babynest almicam canim cok kullanisli bisey degil anladgm kadariyla. Onun yerine reflu yatagi almaya karar verdim. Yarin a101e geliyor aslinda ama kalitesi nasildir bilemiyorim