ozgetunak 11+4 um bugun. doktorum cuma yapalım onemlı dıyor yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım? Ne dusunuyorsunuz sız yaptırdınızmı?
mmylmz ozgetunak 2 liyi yaptırıcam benımde 1 haftam var. 3 lüyü yaptırmam ıyı çıkarsa. ama bu ılk test cok önemli ıhmal etmeyın bence
Yldrmbytkn ozgetunak ben yaptırmadım sadece detaylı ultrasona girdim baska hic bi test yaptirmadim. Aldırmayı düşünmüyorsanız bisey olursa eğer yaptırmayın zaten anne karnında müdahale edilecek bi durum yokmuş o haftalarda sanırım
ElifOncul Ben yaptirdim, eger yaptirmazsaniz hep aklinizda kalicak bence doktor da oneriyorsa yaptirin gitsin:) zaten bi kan veriyosunuz bir de ultrasonla burun ve ense olculuyor. Cinsiyeti bile gorebilirsiniz belki bonusu olur☺️
ElifOncul mmylmz bana erkek demisti ikilide ama sonra 16. Haftada kiz gibi dedi :) simdi 18+3 deyiz virus dolayisiyla henuz gidemedim 😌
mmylmz ElifOncul ozaman doktor bırsey desede kımseye söylememek,lazım ;) emın olmal adına. sağlıkla gelsınler inşallah
Sumru ozgetunak ben yaptırdım ilk önce ultrason ile ense burun falan ölçüyor ve orda cinsiyet için bir tahminde bulunuyor kız dedi ama kesin olmamak ile beraber 😊😊 sonrasında ikili test için kan veriliyor 4-5 gün sonra çıktı şükür benim temiz çıktı bence 2 Li testi yaptırın he yanılma payı oluyormuş 2 Li test hakkında okuduğum kadarıyla hayırlısı bakalım