Polyana140219 ben insan yumurtası nedir ne zaman çatlar ne zamana kadar yeter çok güzel biliyorum da çok acı bir şekilde tecrübe ettim de. Ancak siz boş gebelik nedenlerini bir doktorla görüşün. Bebek sahibi olmayı Benim kadar çok istediğinizi düşünmüyorum inanın. Sağlıklı gebelik istediğim için doktorumun sözünden bir kez bile çıkmadım tuvalete gittiğim saat bile belliydi gram gram ölçerek hergün aynı miktar yemek yedim 6ay hee ilk gebeliğimde bende sizin gibiydim biran önce olsun derdim. Ama o kürtajın psikolojisi çok zor sizi çok iyi anlıyorum yani. Tekrar aynı şeyi yaşamamak için gitmediğim doktor kalmadı. Sizin aceleciliğinizi sorgulamak haddim olmadığı gibi üslubumu sorgulamak da sizin haddiniz değil. Ve son olarak siz beni yanlış anladınız. Bu platformdaki forumlar bilgi ve tecrübeler paylaşılsın diye var. Bende tecrübem doğrultusunda konuştum. Ve tecrübem bana diyor ki bebek sahibi olmak nasip işi sabırlı olup işi kurallarına uygun yapmak gerek bu sayede şuan çok şükür çok güzel gebelik yaşıyorum.ben 37 kiloyum değerlerim düşük ancak herşey yolunda şükür. Ve inşAllah herkes bunu Yaşar. İnşAllah sizde yaşarsınız.