Eymenkerem SeymaK bht klinik bende merak ediyorum muayene ve sezeryan ücreti hakkında bilginiz var mı acaba
Ecemsucan2012 Tontinimontin sefakoy medipol den mi bahsediyorsunuz bize neden öyle dediler o zamn acaba
SeymaK Ecemsucan2012 sefaköy medipolde anestezi bölümünde arkadaşım çalışıyo canım bi doktor da da virüs cıktı orada ve corona hastaları da var orada tedavide orası pandemi hastanesi
Ecemsucan2012 Edanurdg şimdi aradım iki gün önce 1 hafta yok izne çıktı dediler şimdi de hastane de diolar kaça kadar orda diyorum saat bilgisi veremiyoruz diyorlar çok saçma ya eşim geç gelicek işten nöbetiyse gideceğiz bilgi vermiyolar
Edanurdg Ecemsucan2012 bende o kadar çok aradım ki artık engelleyecekler 😂 eşin geldiğinde ara sor hangi doktor var diye canım başka türlü bir şey öğrenemicez
Eymenkerem SeymaK ıyiymis aslında fiyatı orada serpil hanım var çok beğeniyorum o doktoru ama uzak biraz ondan kararsizim
SeymaK Eymenkerem canım hastaneye göre bence de iyi arkadaşım gidiyo orda vedat beye o da memnun hastane cok güzel tertemizmiş serpil hanımı bilmiyorum