Glcn4367 Merhaba kızlar , 19 haftalık hamileyim midemde aşırı derecede yanma oluyor sizce ne yapmalıyım ?
Gokser Glcn4367 bende de vardı benzer ağrı, doktoruma danıştım Nexium verdi. Siz de bir danışın isterseniz
Berfin_kycn Glcn4367 ben 23 haftalık gebeyim ve sürekli bende de oluyor doktorum şurup verdi ve de soğuk süt iç hemen keser
Damlabozz SevilayBayram bende de pul biberli birşey yiyince oluyor o yüzden acı tüketmiyorum artık daha rahatım
sndsk @Glcn4367 benimde 17. Haftada basladi suan 33. Deyim hala cayir cayir yanıyor denemedigim şey kalmadı mahvoldum artık.
Bnszolmz Ben 35 haftalık gebeyim ve benimde geçmeyen mide yanmalarima tek çözüm yemek sodası oldu geçici bir çözüm ama en azından 3 4 saat yanmaması beni rahatlatıyor:)
Suna1 Glcn4367 bende 18 haftalık hamileyim yemek boruma kadar yanma hissi oluyor hakiki nar ekşisi bir tatlı kaşığı tam doldurmuyorum kaşığımı yiyiorum hiçbirşeyim kalmıyor benim genelde akşamları zorluyor yiyiyorm geçiyor nar ekşisi çok iyi ama hakikisi bizimki el yapımı