Ebruu11 Kızlar ilk gebeliğim, 39+4üm dün geceden beri geçmeden bir adet ağrım var. Bazen geçiyor gerçi ara ara geliyor ama çok uyutmadı diyebilirim. Az öncede sanki kahverengi bir akıntım oldu doğumun habercisi mi bütün bunlar
Elanur070717 Ebruu11 bende 39+6 sabaha kadar uyutmayan bir adet sancısı var ama ara ara geçiyor erkenden hastaneye gitmek istemiyorum herkes doğum sancısı için dayanılmaz diyor ilk bebek benimde sancı nasıl oluyor bilmiyorum bekliyorum çaresiz evde 😔
Deletedmom127 Ebruu11 sen şimdi hastaneye mi gitsen aceba canım? Sonuçta günün de gelmiş artık bi baktır istersen
58_edaygmr_58 Ebruu11 canım sen burdan yazmalarını neden bekliyorsun ki ne gibi bir yardımları olacak ağrın varmış git hastaneye emin ol 40 hafta olmuş zaten bundan sonraki sancılar hep sakıncalı
Ebruu11 Deletedmom127 Hep doğum sancısı şiddetli anlatılır ya, bende açıkcası biraz şiddetlenmesini bekliyorum canım malum virüs muhabbeti var hastanede yalandan yere uzun vakit geçirmek istemiyorum😔
Fulyasare Uyyodur bilgisi olanlar😊 ama yazılanlada göre dogum sancısı gibi duruyor ara ara gelmesı akıntı gelmesı adet sancısı gibi olması. Zaten 40a gırmıssınız dogurun gitsin 😊 soyle ortanıza alıp mıncıklayıp durursunuz artık. Ins hayırlısı olur bır rıskın tehlıken yoktur umarım. hayırlısıyla kucaklayasın
Ebruu11 Fulyasare Bende şu son muhabbetlerden sonra yeter artık doğurayım diye geziyordum ortalarda ama şuan sanırım beni bir korku sardı, dualarınızda eksik etmeyin sağ sağlim doğurayımda dediğiniz gibi ortamıza alıp mıncıklarız 🙈
Deletedmom127 Ebruu11 herkesin şiddet eşiği farklı kuzum. Eşin aileden biri yanında mı? Tedbirli git kuzum bence
Ebruu11 Deletedmom127 Eşim yanımda canım, hastanemde çok yakın bana zaten bir duş alıp gitmeyi düşünüyorum bir kaç saate insallah
Ebruu11 Elanur070717 Tam olarak bende öyleyim. Bilmemek böyle bir şey, insan kestiremiyor gitmeli mi gitmemeli mi
kkmm Elanur070717 10 gün önce doğum yaptım ben dediğiniz gibi adet sanciso gibi çok hafif ağrım vardı bu ağrıyla 6cm acikligim olmuş o doğum sancısı dediklerini 10 dakika çektim tam acikligim oldu doğuma alındım. Gerçekten dayanılmaz dedikleri doğru insan kendini kaybediyor ama hepsi bı anlık. Bu süreçte sizinde acilmaniz olabilir tabiki herkeste bir olmuyor kimileri saatlerce sancı çekiyor açılması olmuyor ama yinede bı baktirmanizda fayda var çünkü açılma olduktan sonra bı anda bebek aşağıya iniyor tutamiyorsunuz
Fulyasare Valla ben de normalde 2 haftada bır godıyodum kontrole smdı 1 bucuk ayda 1 gıdıyorum. Ennsonn 30 haftalıkken gıttım suan 37 haftalıgm hala da gitmiyorum. 38 e girdigm an sezaryen ıstıycem dogurcam tabi mumkun derse doktor. Cunku normal dogumu beklersem bubdefa sık sık hastaneye git gel malum ankara ve virus. eviın onune cop atmaya bıle kapımı acamıyorum. Göçmen kuslar balkonuma gırıuor dıye balkonun camlarını bıle acmıyorum. O derece tırstım. Sımdıkık sende bekle eger ozel doktora gıdıyor san bır ara sor tehlıken yoksa sancıları bekle derım
Ebruu11 Fulyasare Valla bende elimden geldiğince gitmiyorum, normalde 1 nisanda gel demişti yani yarın ama biraz daha sıklaşsın sancılarım bende o arada duşumu falan alıp öyle gidicem