Seedaaff Kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada oldunuz 2 doz olmam gerekiyor şuan tam 19 haftalığım.
Momtobe07 Seedaaff ebe bana 19.haftada gel demişti ben de o zaman yaptırmıştım, 2.dozu da tam 1 ay sonra yapmıştı
Ruviiseem Seedaaff benim doktorum 26. Haftadan sonra öneriyor bu yüksek ateş düşüğe sebep olduğu için o haftalardan sonra risk daha az oluyor dedi bilginize ben hayvan sağlığında çalıştığım için son 5 yıl içerisinde oldum ve riske atmak istemediğimi olmayacağımı söyledim. Son 5 yıl çerisinde aşı yaptırmış olanlara yapmıyorlar
ArasveAnnesii Ruviiseem O kesin bir bilgi değil sanırım. Ben 3 sene önce olmuştum ama yaptılar yine. 1 2 hafta sonra 2.dozum olacak
AysaRuzgar Ruviiseem eğer hepsini tamamlarsanız yapmazlar. Toplamda 5 doz. İkinci gebelikte sağlık ocağı ilk tetanoz aşısını tamamlayıp tamamlamadığımı sordu. Bir eksik bile olsa tekrar yapıyorlar. Ben hepsini yaptırmıştım bana gerek yok o zaman dediler.
Kbrahrl Ruviiseem benim doktorumda aynı şeyi söyledi 29. Haftaya kadar yaptırmış ol tek doz yeterli dedi benimde %90 sezaryen doğumum olacak beni bebeğimi riske atacak bir doktor değil
Ruviiseem ArasveAnnesii benim doktorumun kararı bu elbette kendi doktoru ile görüşüp kendisi karar vermeli bende 2 yıl önce oldum son 5 yılda yaptırdıysan gerek yok dedi 23+3 ikiz gebeliğim var ve %90 sezaryen olacağım. Bu konuda net bişey olmasa riske atmayacağını düşünüyorum
AysaRuzgar Ruviiseem demek ki sağlık ocakları da farklılık gösteriyor. Kendi sistemlerinde dört doz görünüyordu tamamlamamışsınız yeniden yapmamız gerekiyor dedi. Aşı kartını götürünce tamamlamışsınız gerek yok o zaman dediler.
AysunFatih Kubra67 Benimde tam tarih o 2. Yi vuracak 10 nisanda ama çok korkuyorum acaba ertelesem nolur en tehlikeli zamanlar hiç gitmek istemiyorum.Bide ateş yapıyormuş ben paranoya olurum ne ateşi anlayamam
Meltemguvenir Seedaaff 20. Haftamda vurulmuştum ilkini. 2.sinide tam 1ay sonra gel dedi o şekilde vurdular. Bebeğin 3 aylık olunca gelirsin istersen yaparız yine dediler banada 3 kere mi oluyo ki bu aşı
Razis1 Seedaaff 2 doz oluyor 1 20. Haftada diğeri 24 oluyor benim ikinci gebelik olduğu için 1 doz yapılacak bana 2 deqil
Seedaaff Razis1 doktoruma sordum bugün detaylı ultrason olduktan sonra aşını ol dedi detaylıyada 21. Haftada giricem yani 2 hafta var umarım o zamana kadar şu virüs olayı geçer gider evden çıkamaz olduk valla hiç böyle bir hamilelik hayal etmemiştim ya 🙄🙄🙄
Kardelenmk İlaç alerjim var buda alerji yapar diye kokrup bana yapmamayı uygun gördüler , inşallah bi sıkıntı çıkmaz 🤦🏼♀️ Benim gibi alerjisi olan varmı
Kubra67 AysunFatih benide cok korkutdular hatda post filan acmisdim ama ne atesim oldu ne agrim oldu hic bisey olmadi