Merdgn varmış bir kısımda 🤷🏻♀️Üniversite hastanesinde ama birde orda 4 doktora göründüm biri bile birşey bilmiyor 20. Haftamdayım bebeğin kafasına bastırıyordu elini kist var sende diyor bebeğin kafasına bastıra bastıra 😏 ilk hamile kaldım Oraya gittim Dış gebelik falan var dedi orda başka doktora gittim kalp atışını ben söyleyince dinlettiriyordu annem gittiğim doktora ameliyat oldu 2 ay iyileşemedi 1 ameliyatta birkaç şey yapıcam dedi 1 şey sadece yaptı 2. Ameliyatı da olursun dedi başka doktor iltihap kapmış dedi ameliyat yerin aynı gün o doktor iyileşmeye yakın dedi oturmuştum sıramı bekliyordum biri doğum yapıcak sancısının gelmesini bekliyor ıkınmasının gelmesinin kapısında 15 kişi falan var hüngür hüngür algıyorlar yanlarında oturuyorum sıramın gelmesini bekliyorum hangi doktora gidiyorsun dedi duyguya gidiyorum dedim aklın varsa gitme o kadar hastası var insan ilk gördüğün de iyi doktor ki bu kadar hastası var diyor benim yengem doğum yapıcak onda sıra yoktu diye bu hastanede başka doktora göründü bebeği sakatmış meğer hastane doktorun hatası olduğunu kabul ediyor dedi sancım tuttu orda resmen ayaklarım titremeye başladı korkudan çünkü bir kişi vardı önümde 😏 Sürekli gidiyordum o hastaneye kimliğimi unutmuşum kimliğim var dedim acil dedim bebeğim 3 gündür hareket etmiyor dedim kimliğiniz yok alamayız dediler 😥