yft semdem1 kaç haftalıkken yaptırdınız 28 e kadar yapılıyor diye erteliyorum ben de biraz doktorumla konulup ona göre gideceğim ☺️ Sizin hangi doktor memnun musunuz hastaneden
cerenmavzer Bertn evet görümcem sormuş normal doğum 3200 sezeryan 4200 demişler herşey dahilmiş işitme testi aşısı vs demişler bende bi dahaki kontrolde kendim net öğrenicem
ayguntugce Funda_karabas ben doc.dr esra hanima gidiyorum ama ilgisinden pek memnun kalmadim cok guler yuzlu degil. Saadet hanimi dusunuyorum bende nasil sizce iyi bir doktormu her bakimdan
cerenmavzer Bertn evet banada yüksek geldi ama malesef İstanbul’u pek bilmediğim için burda doğum yapıcam sanırım 😒 en başından beri Nihal hanıma gidiyorum ve memnunum bi şekilde halledicez artık Allah yardımcımız olsun 😊
Bertn cerenmavzer evet bende Şebnem hanıma gidiyorum orda yapacam normal mi düşünüyorsunuz ve kaçıncı haftadasınız
UZUME Zeyneep95 yani 5. Katta oldugu gizli tutuluyormus , ben gayet o hastanede kadin dogumda muayene oldum diger hastaneye yonlendirme yoktu
MehmetMelisa UZUME korktuğum başıma geldi😦 bende nisa hastanesi Asiye hanima gidiyorum ve kadin dogumun oldugu eski binanin 5. Katinda dogum yapanlar yatiyor diye biliyorum. Dogum yapanlardan biri mi hasta acaba detay biliyormusunuz? Bilgi yazdiginiz icin cok tesekkur ederim bu arada❤️
Secion Merhaba İstinye üniversitesi hastanesi Bülent beye gidiyorum ikinci gebeliğim kalbi durduğu için operasyon geçirdim şu an 31+6 günlük hamileyim bebeğin plesanta (eşi) aşağıda demişti bu durum beni strese soktu böylesi bir durumu yaşayan varmı ?
yft semdem1 benim doktorum Ayşe Huriye Parlakgümüş inşallah her şey bi an önce düzelir ve meleklerimiz sağlıkla gelir 🌸
Svcnvebebegi Zehralp Allah izin verirse Bağcılar iklim hastanesinde dogum yapmayı düşunuyorum. Görümcem ve eltim orada doğum yapmış. Barış bey ve nehir hanim arasinda kaldım bende. Daha başlamadım oraya ama gidenlerde memnun yani. Fiyatlari da cok yüksek değil oyle. Hayırlısı bakalim 🤗🤗
Sumrucuk Svcnvebebegi Nehir hanımdan ablam çok memnundu. 2 hafta önce doğum yaptı. Normal için sabırla beklediler ve moralini yüksek tuttular hep.
elenn nby medicalpark Bahçelievler de gönül hoca var cook iyi ve alakalı hoca onada gidebilirsiniz tavsiye ederim
nby elenn İlgili bir doktor bulmak çok zor öneri için teşekkür ederim ama Gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum uzak kaliyor o taraf 😔
MelikeAkin Lavin_ezra ay orais benim eski calisitgim hastanem avrasya hospital ve sante plusa sakn gitme derim. Gideceksek zentinburnunda ermeni yada baliikliruma gitmelisin kesinlikle en azndan daha temiz ve onlemleri cok iyi alinmis.
elenn MelikeAkin ne zaman ayrıldı medicalpark bahçelievlerden gönül çimen hocadan mi Bahsediyoruz acaba daha gecen ay gittim
MelikeAkin elenn evet bitsne gonul hoca var bildigim kadariyla ben degil ama benim cok yakin arkadasim gonul hocaya gidiyodu 2 hafta once muayeneye gittginde gonul hoca isten ayrildi diye soylemisler kiza ne kadar sogru bilmiyorum arayip sorun sizde muayeneye falan giderken mutlaka en azindan emin olursunuz sizde
MelikeAkin yft sker yuklemesi cokda onemli degil. Bilgidigin glukozu basiyor sana. Benim hicbir doktorum onermedi. Ust uste 2 tane cikolta ye daha iyi. Onermiyorum ben gebelerime seker yuklemesi diye soylemisti hatta. Size kalmis tabi yinede. Bende yaptirmadim cok gereksiz diye
yft MelikeAkin olur mu hiç öyle şey şeker yüklemesi önemli bence. Çikolata yiyerek gebelik şekerinin olup olmadığı nasıl anlaşılsın 🤦♀️ Benim doktorum profesör ve riskli gebelik uzmanı hem o hem sağlık ocağındaki ebeler herkes önerdi. Ayrıca Allah korusun şeker varsa bu bebeğin sağlığını da etkiler aşırı kilolu olması vs. Fikriniz için teşekkürler fakat bence önemsiz denmesi yanlış 🌸
elenn MelikeAkin anladım ama işten ayrılma ile ilgili bir durum yokmuş aradım bu gün şimdi hatta randevu bile oluşturuluyor yani size yanlış bilgi verilmiş