Yas35 Arkadaşlar gebeler doģum lekeleri içın ve sivilce lekeleri için leke kremi kullanabiliyor mu? Bu aralar kendimi çırkin hissediyorum. Yüzümdeki lekeler icın önereceğıniz krem var mı
ebruulas92 Yas35 bende az önce gördüm madecassol krem var ondan alıcam internet okuyun faydalarını herkes onu öneriyor
Denizim Yas35 benim doktorum hic bir krem onermem normal nemlendirici sur dedi benim nerdeyse butun yanaklarim lekelendi 😞 elma sirkeli suyla sileyim diyorum dogal oldugu icin
Sanemiko matruskaa benımde bıyık bölgemde lekelenme oldu 🙁( nasıl geçicek bilmiyorum🙁( yüzüm için güneş koruyucu solante pregna kullanıyorum.
ygmr ebruulas92 baktım hamileleikte.kullanmi uygunmu acaba ona bakmayi unuttum bak bendede sivilce.lekesi varda
ebruulas92 ygmr hamilelikte çatlaklar için kullananları okudum bende hamileyim kullanmayı düşünüyorum
matruskaa Sanemiko benimde doktorum bebek güneş kremlerini önermişti hassas cildim diye kullanıyorum ama güneşe cıkınca lekelenme artıyor sanki medacasol kremi bende duydum ama hamileyken kullanılabiliyor mu?