Didemmmmm Minik95 canım benimde 10 gün var adetime ama fena bir kasık ağrısı ve bel ağrım var. Umarım güzel sebeplerden dolayı çekiyoruzdur bu ağrıları🙏 yüce Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏
Gupssse Minik95 yumurtlama döneminde alabilrsiniz o zamanda da bu tue ağrılar olabilir akıntı ve ovulasyon testi ile takibe alıp bugünleri degerlendir canım ins hamilelik müjdesi de verirsin ;)
Humaa Minik95 canım benımde öyle oldu artık sancı gryodu boyle nefes aldırmadan dum ovılasyon testı yaptım ıkısı çok koyu çıktı dayanamadım test aldım pozitif çıktı haftaya kan vercm🥰🥰
Didemmmmm Minik95 canım bugün göğüslerimde hafif acılar ve ciddi anlamda da uyku isteğim var. Sen de var mı
Gupssse Minik95 olabilir canım takvim yanıltır ama vücudundaki belirtiler dha önemli kasik agrisi akıntının şekli dikkate al2 güne bir degerlendir canım 😊
burcu_1322 Minik95 yok canım adet oldum şimdi tekrar doktorum yumurta takibine başladı inşallah büyümüştür bugün kontrolümüz var
Deletedmom316 Humaa cok sevindim canim benim de adet gunum ama olmadim henuz ama kasillarim çok fena agriyor belim kopacak gibi sancilar ayni adet olunca baslar yaa ama dun test yaptim negativdi şu an adet oldum olacam gibi