Herkese selam arkadaşlar. Malum 20-24 hafta arasında yapılması gereken tetkiklerden birisi detaylı ultrason, hatta şahsi fikrim hamilelik sürecinin en önemli tetkiği. Hamileliğimin 23. haftasına girmek üzereyim nasipse oğlum olacak 😇 20. haftanın basında randevu almak isterken virüs haberlerinin ilki çıktı, şimdi de bilindiği üzere artmakta. Çok korkuyorum gitmeye ama öte yandan riskli sayılabilecek bir hamileliğim var. Daha önce düşük, sonrasında hamile kalamama, tüp bebek tedavisi, sonunda da çok şükür doğal yollarla oluşan gebelik. İlk haftalarda kese kenarında kanama odağım vardı, haftalar ilerledikçe plasenta da olmaya başladı. Hamileliğimin başından beri progestan kullanıyorum. Doktorum bu kanama odağının hamileliğim basından beri var olan kanama odağı oldugunu fakat emin olmak ve genel duruma bakılması için detaylı ulttasonun çekilmesi kanaatinde. Benim de isteğim çektirmekten yana tabiki… Fakat suan ortamın bu kadar olumsuzluklarla dolu olması, gün geçtikçe artan vaka sayısı çok korkutuyo beni. O yüzeden sadece gebe takibi yapan, başka hastalık gruplarının olmaması için hastane yerine İstanbul Ataşehir Alle Kliniğe gitmek istiyorum. Ama yine de çok korkuyorum. Bu haftalarda olup da çektirmek isteyen arkadaşlarım, sizlerin de fikrini almak istiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız ya da ne yapmalıyım bu durumda ?