Minikmucizemizz Zehra333 benimde 5 nisan regli ama hiç belirtim yok bende burda bekliyim inşallah hayirli haberler aliriz
Tugce1803 Zehra333 o zaman bekle canım normal testte çıkmayabilir. Benim şansım 0 erken gebelik testi yaptım ve yumurtlamamın 12.günü🤦🏻♀️
Zehra333 Tugce1803 allahtan Ümit kesilmez canım daha adetine var hayırlısı olsun bende adet gününü bekleyeceğim
ebru-kc11 Tugce1803 ben adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti. 2 gün kala normal yaptım pozitif çıktı. Demem o ki değişiklik gösterebiliyor. Geç döllenme olmuş.. Şimdi 29 haftalık olduk bile. O yüzden umutsuz olmayın.
Zehra333 Tugce1803 ebru-kc11 Susamvemom bende ne bilim 2 gündür deli gibi uyuyorum su an yeni uyandım ayak tabanlarım yanıyor önceki bebeğimde olan şeyler biraz ümitlendim
cylnnzl ebru-kc11 6 gün kala bile test yapmışsınız ben bir gün var cesaret edemiyorum stresten ölücem ya
ebru-kc11 Tugce1803 evet Ovulasyon testine başladım o ay hamile kaldım ondan önce 7 ay falan denemiştim
Susamvemom Tugce1803 diğer aya inşallah cok yorucu gerçekten sabahtan beri basım agrıdı 🙏🏻 Bu ay umutluydum aslında ne stres vardı nede taktıgım hayırlısı stres yapmayınca da olmuyor yani yapacak bsey yok