Hanifee1273 Nur123455 ayy bende 19+3 üm aynıyız . Ben hala anlayamıyorum üç gündür göbek deşiğimin altı böyle özellikle geceleri pıt pıt die seyiriyor o mu değil mi anlayamıyorum 🤷♀️🌸
merveruzgar Hanifee1273 pıt pıt diye olan düzenli seyirme yani kalp atısı gibiyse eğer o bebeğinizin hıckırıgı ❤️ :)
Hanifee1273 Nur123455 bilmiyorum önceden kendimi bu kadar dinlemiyordum hayliyle şimdi meraktan dolayı kendimi takip ediyorum 😅
Hanifee1273 hilal-ali32 sizinkinin cinsiyeti nedir ben bu virüs yüzünden gitmiyorum hastaneye en son 14 haftalıkken gitmiştim kıza benziyor net değil demişti
hilal-ali32 Hanifee1273 erkek. bana da ilk erkek dediler ama erken hazırlık yapma bazen yanılabiliyoruz dedi sende öyle yap canım
1Meftun Kızlar bende 22 haftalık hamileym. Merak ettiğim bir şey var her gün hissediyor musunuz tekme attığını. Ben bazen hissetmiyorm ve korkuyorum
Doguirem1 1Meftun bence doğal bende 23 haftaya giricem geçen hafta doktora sordum bebegim biraz uykucuymuş oyle demişti 😂bebegin pozisyonundanda olabilirbelki diye dusunuyorum
Nur123455 1Meftun ben son 2 gündür hissediyordum ama bu gece daha şiddetli hissettim bi biyografide okumuştum bebegin poziyonundan pozisyonuna degisiyormus harekliligi bebeklerin %80 bu haftalarda uykucu olurlarmis
Cansu_ertem 1Meftun bende sürekli bunun derdindeyim. 1 gün hissediyorsam 1 gün hiç tepki yok. Aynı saatlerde uyanır diyodu ben uyanıyorum takip etmek için bi gün tekmeyle uyandırıp ertesi gün duruyo umarım normaldir