Baharerogluu Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim son adet tarım ve ultrason değişik cikiyo aklımı karıştıran şu doğumum son adet tarihine göremi olucak yoksa ultrason haftasına göremi
busrasahinn Baharerogluu son adete göre hesaplanır canım doğum bide son haftalarda kendini esitliyo son adet tarihine
Ceylan35 Baharerogluu benimde öyleydi 23,temmuz normalde doktor 30 diye değiştirdi artık hangi hastaneye gidiyosam 30diyirum doktor öyle şöyle dedi geç döllenme olmuş
TugceBahadir Baharerogluu benimki de farklı ama ultrason doğruyu gösteriyor bizim doktor ultrasona göre hesapladı
Baharerogluu busrasahinn ay insalĺh yaa bén çok tedirgin oluyorum gerilik mi var doğumum ne zaman düşünceleri beni deli etti
busrasahinn Baharerogluu baslarda oluyo çok ileri geri 1 haftaya kadar normal kabul ediliyo gerilik benimde ilk gittiğimde 4 gün gerideydi 1 hafta sonra gittim o 4 günü tamamlamış üstüne de öne geçmiş sen yemene icmene dikkat et bebege kilo yapan seyler ye bol bol içinide ferah tut doktorun kötü bisey olsa söyler sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 😊❣️
TugceBahadir Baharerogluu evet canım ultrasona göre doktorum hesapladı zaten bebeğin gelişimi ultrasonda belli oluyor son adet olsa 10 gün daha büyük olması lazım ama ultrasonda hep aynı göründü
Degisken İlk bebeğim 38+2 de doğdu. Ultrasona göre 40 ikinci bir hafta geriden geliyordu yeniden tarih düzenledi dr 20 değil 27 temmuz dedi. Şimdi başka dr 20 temmuz diyo bebek haftasına yetişmiş . Adet ve ult aynı şuan.
Baharerogluu busrasahinn amin cnm allah razı olsun rabbim hepimize sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin