Deletedmom397 Bebek hareketlerinin ilk kelebek ucuyomus gibi bi his seklinde hissedildigini söylüyorlar ama direk tekme olarak hisseden var mi ?
Edirefp Deletedmom397 20. Haftadayım çok çoklkk az hissediyorum. Minik minik kıpırtı şeklinde. Tekme imkansız gibi ☺
Ceyduygu Deletedmom397 Ben 17. Haftamda hissetmeye basladim 19. Haftadayim son günlerde daha net hissediyorum hatta dün sırt üstü yattığım için sıkıştı galiba tekma hissettim o kadar netti ki sok oldum hatta 😂
feyza123 Deletedmom397 canm o önceki haftalar da öyle oluyor ama tereddüt ediyorsun ben 2.gebeligim 32 haftalığız ikisinde de tam 20 hafta olduğumda net hissettim hafif hareketler olarak
Ferahh Ben dün geceden beri hissediyorum sanki içimde yılan geziyormuş gibi çok kuvvetli değil hareketleri ama baya iyi hissediliyo ☺☺
Deletedmom397 Ferahh benimde özellikle sabahlri yan tarafimda cok hafif bi tekme hissi oluyor acaba bebek mi anlamak ne zormuş yaaa 😂
Bsra93 Bende yeni yeni hissetmeye başladım yanı iki üç gündür 20+1 haftalık tekme gibi değilde içimde gezindiğini hissediyorum
Deletedmom397 Bsra93 su gezinme hissini bi ben hissemedim sanirim 🤗 benimki daha cok minik tekmelere benziyor
Dsozsoz Deletedmom397 evet doktorumda öyle söyledi fakat eğer içemiyecek olursan fitil olarak kullan dedi teşekkür ederim
Cakil01 Benim çocuk tembel galiba, bi önceki doktor kontrolünde de 1 paket çikolata yedim anca gerinip durdu uyku pozisyonu gibi 🤦🏼😂😂
MelekKibarKln Benimde içimde geziyo arada küçük tekmelerde geliyorum sanki elini değdiriyo gibi de geliyo bazen