EsraKmoglu Necvaayyldz doktorum bana yemeyeceksin demişti. Eğer canın çok çekerse evde etsiz az baharatlı yap en azından nefsin körlensin. Hamileyiz herşeye Salça olma hakkımız var. :)
Necvaayyldz EsraKmoglu aynen valla doktorum bununla ilgili bi bilgi vermedi bana et yeme dedi bana bende dikkat ediyorum ama işte çekti canım bikere ☺️☺️
spiker_anne Necvaayyldz canim etsiz cigkofte bu alti üstü bulgur eğer miden yanmiyorsa ye ben 39 haftaligim aylarca bi cigkofte yiyip hayatta kaldim hic bisey olmadi alerjin falan da yoksa birsey olmaz korkma
Necvaayyldz spiker_anne alerjim yok ama dün sadece biraz migdem yandı oda baharatındandır heralde canım ☺️
Busegulce Necvaayyldz içinde bi katkı maddesi varmış ve bebeğin beyninde kist oluşumuna sebebiyet veriyormuş doktorum söylemişti ama çok canım çekerse arada yiyorum
zelis63 Necvaayyldz urfalıyım canm haftada bir yemeyince sanki hep aç gibiyim biz evde kendimiz yapıyoruz 😅🤗
Necvaayyldz zelis63 evde kendiniz yapmanız çok güzel birşey bende daha iyi oluyor dışarıdakilerde katkı maddesi var ☺️
Pnrr06 Necvaayyldz kesinlikle etli olmasın demişti doktorum bana onun dışında yiyebilirsin dedi bende yedim öyle hiç bir şey sakınmadım bebeğim gayette sağlıklı sadece ton balığı kesinlikle tüketme demişti
Pnrr06 Necvaayyldz canım çiğ et ve civası fazla olan deniz ürünleri bebeği düşürüyormuş o yüzden diyorlarmış