Erkanpasam Tugce1803 diyorum bukadar sabirsiz olma zaten yeni evlisin olucak el et ama laf anlatamiyorum bak diyorum benim cocum var sebepsiz 2 yil olucak olmuyo
Erkanpasam Tugce1803 goremiyom deyince cok sinirlendi oyuzden buraya attim bide siz bakin yorumlayin diye tskler ilgine
Nuriay Erkanpasam ben gordum iplik gibi cok silik ama dedigim gibi bu 1 haftada cok kizlarin tesri boyle cikti ama adet oldular malesef 🤦♀️ siz ablaniza adetini beklemesini soyleyin adeti geçince test yapsin adetine ne kadar var
sinber Erkanpasam hafif bi gölge var gibi ama test beklemiş hali bu çizginin ne zaman çıktığı önemli bence yeni bir test ile tekrarlasın hatta erken gebelik testi alsın
Zhrnz Erkanpasam ilk.test bozuk.ama bunda cok hafif golgelik var gordum bende 🙊bence bi kac gun daha bekleyip tekrarlasin Rabbim kardesinin gonlune.gore versin🙌
Erkanpasam sinber bence kafa hic yormasin direk kan testi yaptirsin onada soyledim kayinvalidesine sinirinden gidip yaptirmiyo
sinber Erkanpasam hayırlısı olsun inşallah canım bnm de ctesi gölge gibi çıktı erken gebelik aldım pembe silik çıkınca kan verdim 7,54 çıktı ve yükseliyor çok şükür bu yüzden dedim ben de varsa küçük bi değerle bile olsa çıkıyor