Hulyafuat Kızlar sabah muz ve bir bardak süt içiyorum birde gece yatarken 1 bardak daha süt içiyorum sizce bebeğe kilo aldırır mı 21 haftalık olduk
Ftmkrdgn Hulyafuat ben daha 12 haftalik hamileyim ama bi kac kisiden duydum nesquik varya sute karistirilan o bebege kilo aldiriryormus🥰
mervik21 Hulyafuat sutu bilmiyorum ama portakal çok kilo yapıyormuş bebeğe burda okudum bende bide ben hamileligim boyunca her akşam eşim muz ceviz bal çikolata soslu bi salata tarzı bisey hazırlardı kendine de banada 38 haftaligim bebeğin kilosu gayet iyi çok şükür tavsiye ederim
Minikkusum_ Hulyafuat kesinlikle aldırıyor bende yiyorum her gun muz sütlede karıştırıyorum cok sukur bebegimin kilosu iyi mutlaka portakal suyu da ic taze sıkılmış
Hulyafuat Ftmkrdgn doktorum bana sade içebliyorsan iç demişti içiyorum ama kilo aldımı bilmiyorum kontrole gidemiyorum virüs sebebiyle
MerveSimsek_ mervik21 ben her aksam.meyve tabagi yerdkm.hamileleigimin basında. Meyve tabagi sayesinde şekerim çıktı 😂😂 normalinde hic tatli frlan yiyen bi insan degildim artik meyve de yememeye bakiyorum ..
NihalBurak Kızlar hazır süt mü içiyorsunuz yoksa açık inek sütü mü alıyorsunuz ben normal de hiç sevmem sütü ama zorla hazır süt içiyorum oda kilo aldırır mı bebeğime
smg95 NihalBurak sütü pastörize içmek lazım zaten doktor öyle söylemişti açık süt riskli market sütü içmemiz gerek
Gzmbzks Hulyafuat Ben hiç süt içmedim süt yoğurt tüketemiyorum safra problemim var ve aşırı gaz yapıyor hatta su ve çay dışında sıvı tüketemiyorum 27.haftamda bakıldı kilosuna 1480 gramdı.😊
Eesrayldrm Hulyafuat çokda guzel aldırıyor ben artık son zamanalrdayim bebisim iri gidiyorum sezryan olacağım.
Luisluis Almayan çocuk almıyor malesef,içtiğim sütun yediğim muzun portakalın haddi hesabı yok ama kızım malesef geriden geliyor kilosu haftasından iki üç hafta geri
Alyami Hulyafuat her sabah muzlu süt içtiğim için bebeğim çok kilo aldı o yüzden doktor bırak dedi 25. haftada smdi 34 olduk haftaya tekrar başlicam🙈🙈🙈