Elif6161 Glstan27 dogurmak istiyorum 😂 fenalardayım erken dogum riskim vardı 1 aydır yatıyorum 34+ 5 im şuan artık yavaştan ayaklanmayı planlıyorum😂
busrabusr 33+5 çok sıkıldım artık sığamıyorum sanki hiçbir yere zaman hızlıca akıp gitse de sağlıkla kavuşsak bebişlerimize 😢
Sunay10_ busrabusr amin sağlıkla gelsinler bende 33/4 oldum acayıp canım acıyor sırtım hele az temizlik yapsam en son 31/2 gittim doktora iki hafta önde kilosu 2209 du
Glstan27 Darkgod bende 9 kilo almisim ama gorsen nerde kilo bilmiyirum doguma kadar 10 kilo olur 49 dum hamile degilken simdi 58 fizige baksan tek gobegim var😂 nerde bu 9 kilo
Darkgod Glstan27 vallaha bende ikinci hamilelikte zayıf kalmayı planlıyorum daha olan yapıyorum gerçekleştirebilir miyim bilmem 😂
Glstan27 Darkgod benimde 1. Daha bende kilo kalmasin istiyorum insllah normal dogum olurda hepsi gider 😂
Glstan27 Darkgod benimkide 32 de dondu doktora gitmeden once hissetim kendim hem karnim kuculdu hemde miydemin altinda bosluk olustu ve birazda olsa rahatladim dunde doktor donmus dedi zaten
Darkgod Glstan27 vallaha31+6 da gittim doktor 36 de gel dedi 🙄 o bana fazla geldi 34+3 de randevu aldm suyunu kordonunu falan bakılsın diye
Glstan27 Darkgod aynen biraz fala soylemis iyi yapmissin sen erkene almakla ne olur ne olmaz insanin ici rahat etmiyor
Glstan27 Selinglr bende disari cikma yasagi var o yuzden 5 kat merdiveni gunde 2 defa cikip iniyorum ve evin icinde hic oturmuyorum hep biseyelr yapiyorum seninki tam kac haftalik
Glstan27 Darkgod kiz doguramazsin ha benim bi arkadasim hic kalmakmadi doguramadi 😂amaliyatla aldilar
Darkgod Glstan27 valla kalksam da sol kasığımda ağrı oluyor azıcık yurusem sanki çuval taşıyorum 😂 o yüzden ben ye iç yaat