Elifyusuf41 Susamvemom bendende dün akşam kahverengi leke geldi test yaptım negatif çıktı artık umutlar diğer aya üzülmeyelim destekte elimizde olmuyor umarım rabbim diğer aya yüzümüzü güldürür
Deletedmom316 Susamvemom bugun adet gunum dun test yaptim gece negativ çıktı 😏goğuş hassasiyetin varmi aciyormu ? Benim aciyor kasiklarda belimde kopacak gibi
Prensesannesi96 Susamvemom adet olmazsam gununde bdqhq yapcam cnm hiç umudum kalmadı artık 😔😔 3 ay sonra artık me guzel bana teselli olur bebeğim demiştim olmadı kesin gyzel dusunmeye calısuyorum ama testi basımn ucuna koydum sabaha lafar baktm nehatif 😔😔
Susamvemom Prensesannesi96 üzülme vardır bunda bir hayır elbet dger ay alırız bızde ınsalah gusel haberi 😔
Susamvemom Elifyusuf41 bende hamıle degılim zaten ama duzenlı adet olsam ona bıle sukur edecem cok üzücü 😓
Elifyusuf41 Susamvemom acabaiçtiğimiz folikasitlerden olabilir mi ben mor kutu kullanıyordum sağlık ocağı farklı yazdı verdi benimde bu ay vücudumda değişik değişimler oldu seninde varmı öyle kullandığın bi ilaç yoksa ben bu aydan önce hep düzenli oluyordum
Elifyusuf41 Susamvemom rabbim ol dedikten sonra olur inşallah bol bol dua et canım bak Ramazan ayınada giriyoruz tek çare dua 🤲😌