Busesrmz Hanımlar sırt ağrılarınızla nasıl baş ediyosunuz ? Ben ne yaparsam yapiyim geçmiyor çok kötüüü 😫
Kubra_s Busesrmz ah şu bel sırt agrıları bitirdi beni 30. Haftada aglıyorum doktorum hamile korsesi önerdi sipariş ettim bakalım bide masaj cihazı almayı düşünüyorum
bekirimm çok zor benim bir hafta ağrıdı iki kere acile gttim doktur yapacak bişey yok dedı çekecen mecbur dedı ağrı kesici serum aldım geldim oda etkisi geçiyor hemen bel ağrısı çekilirde ben 7 aydir diş ağrısı çekiyorum o daha zor 😔
Busesrmz bekirimm Valla Allah yardımcımız olsun diş ağrısı daha zordur inşallah geçer diş ağrısı Allahtan çekmiyorum daha 24 haftalığım ama
Yel282828 Kubra_s hamile.korsesi gerçekten ise yarıyor mu.acaba kullanınca yazarmisin buraya canım 1 ayim kaldı ama alırım cidden ise yariyorsa
Kubra_s Yel282828 korseyi bugün kullanmaya başladım çocuğu o taşıyo sanki ve aşırı hareketleniyo yavrum takınca şuanlık hafifletti ama herkeste işe yararmı bilmiyorum
semdem1 Busesrmz Ortopedik baş yastığı aldım onun üstüne yatıyorum çok rahatlatıyor beni, tam sırtımın altına koyuyorum bikaç dk sonra ağrı geçiyor, yastığı migrostan 30₺ ye aldımm 😊
8-Cigdem-k Arkadaşlar 23+2 günlük gebeyim bu sabah bacaklarım ağrıyordu şimdi belim kasıklarım ağlıycam o derece hiç bu kadar kötü olmamıştı korkuyorum normal mi ki hastaneye de gitmeye korkuyorum