nurmerve Kızlar sırt üstü uzanırken karnımı açıp dikkatli bakınca böyle kalp atışı yada titreme gibi kıpırdama oluyor bu bebek mi yoksa genel olarak herkesde böyle oluyor mu damar mi seyiriyor sorduğum bi kac kişi bebek dedi ama bilemedim sizce ?
Miniginannesiiii1111 nurmerve böyle kalp atışı gibi titreme gibimi oda bende oluyor ama ben kalbim karnımı öyle yapıyor sanıyordum bebekmiymis o 🙈🙈
Selimerve Bndede oluyor o Ben doktoruma sordugumdada evet bebegın demıştı cok harkeetlı bı kızın olucak demıştı karnıma boyle dıkkatlıce bakınca bı kıpırdama var 😊
nurmerve Selimerve dmii böyle kalp atışı gibi seyiriyor deri üstünde yani görüntü olarak kalp atışına benziyor 🤭🤭
Miniginannesiiii1111 nurmerve yaaa 🙈🙈 titreşim gibi dmi karnın alt kısmı göbek deliğinin hemen biraz altı titriyor gibi
drn5410 nurmerve ben 19un yarısında sonra net hissettim öncesinde net hissettim diyemiyorum ilk gebeliğim ama erken hissedenler olabiliyormuş 🤭belkide seninde öyledir
drn5410 nurmerve Hı belkide damar atmasıdır benim hissettiğim şuan baloncuk patlaması gibi 🤭 karnım kalkıp iniyor tekme atınca dediğin damar atması da var muhtemelen kalp daha fazla kan pompaladığı için dışarıdan damarları görüyoruz 😍 yine bebek için yani bebek olmasada
Melisaaat O kalp atışı gibi titreme sizin damarınızın atışı bende ilk hareketini bekliyorum 16. Haftadayım bebek su dolu kesenin içinde kalp atışı dışarıdan görünemez Genelde ilk hareketin göz seyirmesi gibi pıt pıt anlık olup kaybolduğunu söylüyolar ☺️
ebrucetin Canım o dediğiniz damar rahminize giden damar kalp atıyor gibi sürekli atar yani bebek değil doktorunuza sorarsınız aynısını söyleyecektir 😍😍