Naz_mus Babyyinlovee 😂😂koca mı ben normalde 85 dolgusuz kullanıyordum aynada kendime bakınca şimdi şok geçiriyorum bakalım Doğumda herhalde 100 bedeni geçerimmm ben 😂benim omuzlarımı ağrıtıyor hey gidi analık zor işmiş 😂
Babyyinlovee Naz_mus yani koca derken büyük memeye hasrettim özenirdim ablalarımın falan hep vardı benim aşırı zayıflıktan yokmuş şimdi 73 kg falan olmuşumdur hem kilo hem meme hem bebe ağır geliyor bu ara 🥴😁 ama yinede çok şükür sağlıklı olalımda 🙏🏻
Hatcefatma Babyyinlovee büyük meme 🥶 normalde 95 kullanıyorum kızım 2 yaşına kadar ful emdi şimdi yine hamileym 110 taktigm günleri biliyorum 😅😅😅😅
Zehramomm Naz_mus 80 liraya da aldım 130 liraya da aldım emzirme sütyeni de denedim ama hiç biri yarım atlet tarzında olan 10 liralık büstiyerler karar rahat ettirmedi sütyene yatırdığım para boşa
Humi Naz_mus ahhahha gulme geldi ben 13-14 haftadan sonra takamadim 😂😂 sunu tavsiye edebilirim emzirme atleti alip gogus pediyle kullandim cok rahat ettim 37 haftaligim hala oyle :)
Deletedmom138 Naz_mus malesef 100 bedene ulaştım ve destekli sütyen benim için bir hayal olarak kaldı, emzirme sütyeni ve yarım atlet kullanıyorum
Degisken Hayatımdan üç boy meme geçti 1.105 beden kocamandılar küçültürdüm 2-90 bedendiler ama ben çok kilo verince göğüs bedenim 80 e düştü söndüler de biraz. 3- hamile kalınca 85 oldu en ideali bu keşke böyle kalsa şuan sütyen kullanmıyorum.Oh çok rahat
Gulbeyazk Naz_mus Canım aynı dert bendede vardı bende gittim sporcu atleti aldım üç tane bi tane de büyük sutyen aldım onlar yetiyor simdilik
Emk5341 Naz_mus küçük göğsün yararları da var galiba 😂😂 kaç aydır takmıyorum ve çok rahatım. 29+5 oldum ama hala o kadar büyümediler. Bir yere gideceğim zaman uçları belli olmasın diye peçete koyuyorum sadece. Dıştan bakılınca da sarkık veya dağınık görünmüyor çünkü hâlâ küçükler 😂
Hatcefatma Degisken bende istiyorum fakat daha ikinci gebeligim belki 3 de olur ilerde bunun süte bir zararı oluyirmu
Minnaksever Naz_mus aylardır sütyen takmıyorum evin içinde dışarı da çok çıkmıyorum zaten hatta kalın giyindigim zaman dışarda da takmıyorum sütyen de almadım doğuma yakın alicam bedenime göre
Degisken Hatcefatma evet bana dr yüzde 50 emzirirsin dedi ama benim günde 30 ml kadar sütüm geliyordu yani çocuğun bir öğününü bile doyuramıyordum. Ama meme başındaki o kahve bölge kesilmezse süt kanallarına bişey olmuyormuş benim ameliyat 12 sene önceydi.
Aycalyaa Naz_mus 75 beden takardım şu an 80 takıyorum emzirme sütyeni 80 aldım bakalım daha kullanmadim insallah memnun kalırım benim öyle aman aman bi büyüme olmadi sarkma olmasin diye de hic takmamazlik yapmadım☺
semdem1 Naz_mus Pentiden 4-5 tane sporcu sütyeni aldım onları giyiyorum bende hamileliğimden beri 2 beden büyüdü gögüslerim sütyenler karnımıda sıkıyorlardı en rahat bunlar emzirirken de kolay oluyor kuzenim kullanmıştı ✌🏻✌🏻