gulhaneylul Tugceuzuntopcu canım ben normalde hackalıya gidiyordum ama ordaki doktorum numune de doğum yapın demiş orası daha iyiymiş ama tam olarak bilmiyorum bilgi edinmek istiyorum hangi doktora gitmek lazım falan…
Tugceuzuntopcu gulhaneylul canım doktor olarak Kübra Erin var çok iyi ilgili diyolar. Kocası da sanırım kadın doğumcu aynı hastanede. Ebe olarak da Filiz ebeden çok memnunlar. Zaten doğumda senin için önemli olan ebe.
Tugceuzuntopcu gulhaneylul benim kuzenm orda da. Doğumu da orda yaptı çok memnunlardı hem doktordan hem ebeden. Aklında olsun yani işine yarar belki 😊
Hirosimo gulhaneylul arkadaşımda numunede yeşim hanıma gidiyodu pazartesi kontrole gitti ne dr varmış ne hemşire. Doğumu nisanın 10 nda olacak ama kim dr yapacak belli değil dr seçme lüksün yok koronadan dolayı dr yokmuş. Çok üzülmüştü konuştuk nasıl olacak diye baya morali bozuldu. Baştan beri yeşim hanıma gidip ameliyata girmemesi kötü. Babam nununeden emekli olduğu için biliyorum doğuma o gün kim varsa dr o giriyor o yüzden imperiale gidiyorum hiç riske atamam hele şu dönemde hiç.
Semra61 Bende Gülten hanıma gidiyordum 24 ünde randevum vardı bu durumlardan dolayı gitmedim . 14 nisana randevu almıştım iptal olmuş poliklinik yapmayacak diye yazıyordu Mayıs sonu gibi benimde doğumum sezeryan nasıl olacak benimde hiç bir fikrim yok