Sinem16y Merhaba kızlar.. Benımde 15 gun sonra doğumum olacak ama annem şehir dışında eger gelemezse yanıma eşimi alırlar mı acaba kalması için?
Tugceuzuntopcu Sinem16y ayy benim de 30 gün var ailem gelemezse eşimi almazlar diye tahmin ediyorum erkekleri sokmuyolar ya pek diğer kadınlar rahatsız oluyo diye. Gündüz bile rahat rahat girip çıkamıyolar ki nerde kalmış gece yanımızda dursunlar izin vermezler sanırım😔
zehraomer Canım bugün arkadaşim sezeryan için yatış yaptı yanına refakatçi almadılar tek şuan kimseyi almiyolarmis
EK-A14 Refakatci alinmiyor mu acaba bilginiz var mi ? Sezeryan dogum olursa ne cok zor bir durum sanirim…
Cansu_eraslan EK-A14 refakatci kesinlikle alinmiyor erkek degil bayan da alinmiyor. Sadece sezeryan filan olurda hastanin yardima ihtiyaci olursa bayan oda kesin degil
EK-A14 Cansu_eraslan Anladim cok tesekkur ederim. Suan 33+1 haftadayim umarim doguma kadar gecmis olur. Gercekten psikolojik olarak cokmus durumdayim. Ilk dogumum ve cok endiseliyim. Doktor kontrolum var ona bile nasil gidecegimi bilemiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun🙏🤲. Artik herkesten korkar olduk 😕
Sinem16y Evet kızlar hepımız aynı durumdayız bugun benımde kontrolum vardı gıttım ama panık oldum ısım bıtene kadar. Yarın sabahta gun almaya gıdıcem doğum ıcın. Iyıce detaylı konusurum artık
EK-A14 Sinem16y Bizide bilgilendirir misin acaba ? En azindan refakatci aliniyor mu yada surec nasil ilerliyor ?
Sinem16y EK-A14 şimdi geldım hastaneden yanımıza erkek refakatçi alınmıyor kêšíñłíkłê sadece bır bayan kalabılıyor hatta görüş saatinde bıle kımseyi almıyorlar
Sinem16y Benımde eşimden baska kalıcak kımse yok yanımda kayınvalıdemde kızlarımın yanında kalıcak evde ne yapıcaz bılmıyorum