Nazli11935544 Merhaba ben 12. Haftaya girdim doktor folik asidi biraktirip decavit verdi ama ben icemiyorum çok kötüyüm size ne hap verdiler yardımcı olurmusunj,
Deletedmom138 Nazli11935544 merhaba bana da doktor decavit yazıyordu kabul etmedim kendim araştırıp regenesis max buldum,doktorumda kullanabileceğimi söyledi hem daha iyi hemde yutması kolay.
Eytu12 Banada vermisti ben icemiyorum dedim baska bi ilaçta vermedi içmeye calıs dedi bende kırıp iciyorum cok nadir arada
Deletedmom138 Eytu12 doktorun nasıl vermez başka ilaç saçmalığa bak ısrar etseydin. ben regenesis max kullanacağım de ona bişey demeye hakkı yok
Deletedmom138 Eytu12 sen söyle regenesis max kullanacağım de. eczanede 70₺ decavitten daha iyi benim doktorumda onu istedigim için çok memnun oldu
hilal-ali32 Nazli11935544 ben atabildiğim için sorun yapmadım ama doktorum sürekli decaviti bırak regenesis midir tam adını bilmiyorum onu iç diyordu
Kubra_ksk Nazli11935544 bende decavit kullanıyorum sabah tok karnına içiyorum birtane bir sorun yaşamadım.
kedilervekaranfil Nazli11935544 hap büyük olduğu için içermiyorsanız ikiye bölüp için. Ben decavidi öyle içiyorum
Beyzaguntas123 Nazli11935544 bende içemedim OMÜ sonra bana şurup tarzı bir kan hapı verdi midem bulanıyordu onu içerken
Edaliiii Canım bende içemiyordum geceleri yatmadan önce içiyorum böylelikle midemi etkilemiyor o etkisini gösterene kadar uyumuş oluyorum 37ye kadar bu şekilde kullandım şuan bıraktım içmiyorum