Prensesannesi96 eylülde 5 sene olcak evleneli ev aldık borç ödüos die geri çekilme ile korunduk bıraktık sonra bende ilk deneme zamanı 6 ay olmadi idrrda enfeksyn cıktı hap içtim geçti sonra burayı keşfettim dediler böyle kaset test var ovulasyon bide hafta 1 yaprdik eşim uyur paso ne biçim erkksn diodum napim yorluorm diodu sonra o testle yumurtlama yakaladım pat hamile kaldım şok oldum ayak diktim ne derlerse yaptım ama 7.haftada kalbi durmus onuda burda okuodm başıma geldi sonra kürtaj sonrası bi daha kalan testleri yaptım hop gene hamile kaldım ama kimyasal oldu dedim daha yapmicam uğraşmamam sonra ayrı kaldık bu yazin 3 ay yapamadık annem hastalandı gittim almaya geldi felan dilan ağustos denedik arkads innovita verdi olmadi burdan eylül ekim derken ben doktora gittim klomen catlatma dedi yapalım esimde test verdi ooo 85 milyon sperm %6morfoloji daha ne olsun günlere uyduk felan ben gene hamile kaldım ama gene kalbi durdu pihtlmaa iğnesi kullandım ona rağmen 9da kalmış buda hamile kalmaya korkuyorum 🤣🤣